Utz verzendantiquariaat

We zijn gespecialiseerd in antroposofie. Boeken dus van Rudolf Steiner en veel andere schrijvers die zich door antroposofie laten inspireren. Zowel in het Duits, Nederlands en Engels. Daarnaast bieden we boeken aan op het gebied van spiritualiteit, religie, geschiedenis en cultuur.
Maar we hebben ook veel oude kinderboeken. Niet alles staat al op onze website. Als je vragen hebt of op zoek bent naar een specifieke titel, mail of bel ons dan gerust.

Inkoop

We kopen natuurlijk ook boeken in. Onze aandacht ligt vooral op het gebied van de antroposofie. Dus als je voor boeken op dat gebied een goede nieuwe bestemming zoekt, neem dan contact met ons op. We zijn per e-mail te bereiken via info@utz.nl en telefonisch (werkdagen) op 0181 616849.

Nieuwsbrief

Elke week brengen we een nieuwsbrief uit. Daarin bieden we zo’n veertig boeken uit ons assortiment aan. Van elk boek maken we een uitvoerige bespreking, zodat je een goed beeld krijgt van de inhoud ervan. We openen de nieuwsbrief steeds met een column waarin we vanuit een persoonlijke invalshoek een spiritueel thema belichten. We zijn immers niet alleen boekverkopers, maar we schrijven ook heel graag.

Je kunt je hier opgeven voor onze nieuwsbrief.

In beeld
Onze boeken vind je hier

Veel van onze boeken staan op antiqbook.com. Klik op een willekeurige plek in dit blokje en je komt direct in onze winkel. Daar kun je per categorie ons aanbod bekijken en eventueel meteen een bestelling plaatsen. Heb je vragen? Laat het ons weten.