Contact

Heeft u een vraag aan ons of wilt u ons iets vertellen? Dat kan via het onderstaande formulier. U kunt ons ook bereiken tijdens werkdagen op 0181 616849 of via info@utz.nl.

Wie we zijn

Tineke Croese is in 1957 geboren in Bandung, een stad op West-Java. In haar familie is de band met de oorspronkelijke Indonesische bevolking heel sterk. Toen ze vier was, kwam Tineke met haar familie naar Nederland. Om precies te zijn: haar eerste stappen op Europese bodem zette ze in Meerssen, bij Maastricht. Van jongsaf aan heeft ze veel met taal. Tineke schrijft veel, vertaalt graag, kortom taal is haar element.

Nard Besseling werd in 1957 geboren in Oss, Noord-Brabant. Zijn ouders komen daar niet vandaan. De familie van zijn vader komt uit Noord-Holland, in de buurt van Enkhuizen. De wieg van de familie van zijn moeder stond in Oldenzaal, maar zijn moeder zelf is op een binnenschip op een Duits kanaal ter wereld gekomen, ergens over de grens met Drenthe. Nard houdt daarom veel van reizen en steeds ergens anders zijn.